2018-03-05 17:50:32

Eko paket - objavljeni radovi na 2. temu natječaja

Objavljeni radovi na 2. temu  natječaja Eko paket!

Na Eko-paket Hrvatska Facebook stranici objavili smo naše radove na 2. temu zaštite šuma povodom Svjetskog dana šuma s naglaskom na ugrožene biljne vrste u Hrvatskoj.

Predstavili smo se u dvije kategorije.

 Učenici 4.razreda s učiteljicom Senkom Zrilić pokazali su  da i Moli Bročani  brinu o svom okolišu. Izradili su plakat na kojem je predstavljen otok Brač sa svojim jamama, špiljama, najvišim vrhom Vidovom gorom i prekrasnim biljkama.

Da bi bolje upoznali zaštićene biljke Hrvatske izradili su memori kartice sa crtežima i nazivima biljaka te krenuli  u igru!

Učenice 7.razreda Josipa Matulić i Ivana Arnerić  s učiteljicom Anom Lovrić na plakatu su spojile  šumu i primjere zaštićenih biljaka u neobično stablo s  porukom „ Čuvajući  šume i biljke, čuvamo život...“.

Učenik 7.razreda Josip Cepernić, oživio je rad  svojim poznavanjem struje i tehničkih mehanizama te  izradio pomični model visibabe .

Glasanje za najljepše radove trajati će do četvrtka 8. ožujka do 17h kada će žiri među tri rada s najviše lajkova odabrati po  jednog pobjednika  u kategoriji učenika 1.-4.razreda i jednog pobjednika u kategoriji učenika  5.-8.razreda.

Krenimo u akciju i lajkanjem podržimo naše učenike!

 

Eko koordinatorica


Osnovna škola Vladimira Nazora Postira